• welcome

  Pse UNT?!

  Tre arsye pse duhet t? studioni n? UNT:

   

  Programe t? p?rq?ndruara n? karrier?: Programet tona t? studimit jan? t? orientuara drejt s? ardhmes n? fusha k?rkimore dhe inovative. Studimet nd?rdisiplinore garantojn? q? student?t ton? t? zhvillojn? aft?si t? nevojshme p?r sukses n? karrier? n? cil?ndo l?mi q? p?rzgjedhin. Pjes?marrja e UNT-s? n? rrjetet e universiteteve m? prestigjioze p?rmes programit Erasmus+ q? mund?sojn? shk?mbim t? student?ve dhe stafit akademik p?r t? qen? n? rrjedh? me t? arriturat m? t? reja shkencore. Ne jemi nj? hap para t? tjer?ve, praktikat m? avangarde shkencore jan? pjes? e programeve tona studimore. Motoja jon? ?sht?, ¡°dija ju mund?son t? njihni t? sotshmen, inovacioni ju garanton t? ardhmen¡±. E ardhmja ?sht? me ne.

   

  Vendndodhja: I vendosur n? qend?r t? kryeqytetit, UNT p?r student?t mund?son jet? akademike cil?sore por edhe kulturore p?rmes kontakteve t? af?rta sa me institucionet shkencore e arsimore si motra aq edhe me ato shtet?rore e kulturoro¨Czbavit?se. T? qenurit n? qend?r do t? thot? q? gjitha rrug?t t? p?rputhen n? nj? pik?, tek Ju. Juve ju mbetet t? zgjidhni rrug?n q? do t? ndiqni. P?r ne, sa m? e gjer? ?sht? gama e mund?sive p?r t? zgjedhur aq m? t? gjer? jan? kufijt? e liris?. Nuk ka liri n?se nuk keni mund?si p?r t? zgjedhur. N?se d?shironi ardhm?ri me shum? mund?si, studioni n? UNT.

   

  Diverziteti: T? bindur se n? bot?n e integrimeve dhe globalizimit dallimet kulturore dhe gjuh?sore jan? vler? shtes?, UNT ju garanton jet? studentore dhe akademike me laramani kulturore e gjuh?sore. P?r ?donj?rin q? d?shiron q? nga nj? vend i vog?l t? p?rjetoj t? bukur?n e bot?s s? integruar dhe globale ?el?si q? hap portat e k?saj bote ?sht? Universiteti N?n? Tereza n? Shkup. P?r ne vlen parulla ¡°e t?r? ?sht? kur i ke t? gjitha¡±, t? gjitha i gjeni n? UNT.


  ?

  Lajme & Aktivitete

  STUDENT?T E UNT-S? NGA TEKSTILI
  GRUP STUDENT?SH T? UNT-S? FILLOJN?
  N? prag t? pes?vjetorit t?

  N? prag t? pes?vjetorit t?

  ?????, ?? ??????? ?? ...
  ?? ?????????? ???-?? ?? ?????????

  ?? ?????????? ???-?? ?? ?????????

  ?? ?????????? ???-?? ...

  ¼ÐÍÈ·¢É§

  HoME¼ÐÍÈ·¢É§